how to make a website for free

SOBRE NOSALTRES

iteGirona està format per un equip d'Arquitectes Tècnics pertanyents al Col·legi d'Arquitectes i Aparelladors de Girona amb àmplia experiència en el món de la construcció.
Som especialistes en patologies de l'edificació i rehabilitació i treballem activament en l'el·laboració de dictàmens pericials, projectes de reforma i rehabilitació d'edificis.
Els nostres tècnics estan en permanent contacte amb altres equips professionals de la resta del territori on la Inspecció Tècnica de l'Edifici fa temps que està implantada. Es per això que partim amb una experiència sòlida.
En quan es posi en contacte amb nosaltres, el nostre equip es posa en marxa per tal que vostè obtingui la documentació en el mínim temps possible i amb la màxima comoditat.
A més, disposem d'una xarxa de col·laboradors com Arquitectes, Enginyers de Telecomunicacions, Enginyers Tècnics, que es posen també a la seva disposició en cas de necessitar documentació complementaria. 

Arquitecte Tècnic de vocació, format a la universitat politècnica de Girona, va acabar la carrera al 1999, posteriorment es va formar amb el títol de Tècnic Superior de Riscos Laborals amb les 3 especialitats (seguretat en el treball, higiene industrial i ergonomia) i al 2011 es va especialitzar amb el Postgrau de Patologies en l'edificació, actualment involucrat en projectes de reforma i rehabilitació d'edificacions.

Ivan Desplans Salcedo

Arquitecte Tècnic

ADREÇA

17244 - CASSÀ DE LA SELVA
GIRONA

CONTACTE

Email: info@itegirona.com
telf: 657 251 299